hr logo

erasmus povelja logo

Пријава

Пријави се

Корисничко име *
Лозинка *
Запамти ме

Драги дипломирани студенти Универзитета у Нишу,

Универзитет у Нишу је значајна научно-образовна институција Ниша и региона. Уколико сте један од више десетина хиљада академаца који је стекао диплому нашег Универзитета, позивамо вас да постанете члан Алумнија и још више допринесете развоју ове високошколске установе.

Знамо да сте, после стицања дипломе на неком од 14 факултета Универзитета у Нишу и тражења свог професионалног и животног пута, сачували у себи осећање припадности овој средини. Уверени смо да желите да одржите и обновите везе са њом, својим пријатељима, колегама и целокупном академском заједницом из које сте поникли. Зато вас позивамо да приступите Алумни центру Универзитета у Нишу који нам омогућава да се поново повежемо и да остваримо и унапредимо научну, стручну, образовну, пословну и личну сарадњу.

У циљу облежавања годишњице одлучили смо да формирамо Алумни групу на LinkedIn -у која за циљ има да окупи све алумнисте нашег Универзитета и омогући свима вама да се повежете, међусобно комуницирате, размењујете сећања, искуства и знања и подржите ваш Универзитет.

Зато вас са великим задовољством позивамо на сарадњу.

Кликните на линк са десне стране и придружите нам се!

Ваш Универзитет